ma-pe 8-17, la 10-15

PETE-tuotteet


Olemme kauhajokinen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1989. Silloin aloitimme PETE-piipunhattujen valmistuksen ja myynnin ensimmäisenä teollisena toimijana alalla. Tänään savupiipputuotteiden tuotevalikoimamme on Suomen kattavin. PETE-savupiipputuotteiden tuoteperhe kattaa lähes kaiken savupiippuihin liittyvän valmispiipuista savupiippujen saneeraus- ja varustelutuotteisiin - piipusta piippuun.
 

Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa Sinua tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toteutamme tarvittaessa myös juuri Sinun tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja. Meiltä saat kaike savupiippuihin liittyvän samasta paikasta!

 

Tehtaamme Kauhajoen Aronkylässä.

PETE®
 

PETE on luotettava kotimainen brändi. Laatu on meille tärkeää ja olemmekin siksi panostaneet suunnittelussamme tuotteidemme pitkäikäisyyteen ja paloturvallisuuteen sekä siihen, että mahdollisesti kuluvat osat ovat helposti vaihdettavissa. Tuotteemme on valmistettu parhaista materiaaleista, valtaosa laadukkaasta ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Lisäksi tuotteemme edistävät puhdasta palamista ja siten raikastavat ja pitävät yllä tervettä sisäilmaa.


PETE-tuoteperhe kattaa lähes kaiken savupiippuihin liittyvän. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat CE-hyväksytyt harkko- ja teräspiiput, sähkökäyttöiset ja helppokäyttöiset savukaasuimurit, tuulen voimalla toimivat vedonparantajat, uuteen ja saneerattavaan tiilipiippuun soveltuvat savupellit, harkkopiipun pellityssarjat, laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut PETE-piipunhatut sekä hormisaneeraustuotteet kuten ilmapallotyökalut, hormisaneerausmassat ja haponkestävät taipuisat ja jäykät sisäpiiput. Olemme myös järjestäneet Suomen ainoana tahona hormisaneerauskoulutusta.


PETE-savupiipputuotteet ovat helppokäyttöisiä ja nopeita asentaa. Tuotteiden mukana saat tuotekortin, jossa on perustiedot sekä asennusohje. Kaikki tuotekortit ovat helposti ladattavissa verkkosivuiltamme.


PETE sopii jokaiseen kotiin. Tuotteitamme yhdistää tyylikäs, ajaton ja viimeistelty ulkonäkö. Hintamme ovat myös erittäin kilpailukykyiset. Tuotteitamme jälleenmyyvät hyvinvarustellut rautakaupat ja alan erikoisliikkeet ympäri Suomen. Lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä.

 

PETE - piipusta piippuun!


Katso yhteystietomme täältä