ma-pe 8-17, la 10-15

Lue ohjeemme toimimiseen sähkökatkon aikana

Julkaistu: 19.01.2023

 

Sähkötoiminen laite tarvitsee toimiakseen sähköä. Sähkökatkon aikaan savukaasuimuri ei siis tietenkään toimi, mutta huojentava tieto asiakkaillemme on, ettei PETE-savukaasuimuri kuitenkaan heikennä hormin vetoa sähkökatkon aikaisen lämmittämisen aikana. Tähän asiaan liittyy oikean savukaasuimurimallin valinta. Valitsemalla savuhormille oikeankokoinen savukaasuimuri vältytään tilanteelta, jossa savukaasuimuri kuristaisi hormin luonnollista vetoa. Laajassa tuotevalikoimassamme on savukaasuimurimalleja aina 1/2-kiven hormikoosta 2-kiven hormikokoon asti.


PETE-savukaasuimurin ulkokuori on rei’itetty savun läpi kulkemiseksi, mikä takaa savulle varsin vapaan pois pääsyn myös laitteen ollessa poissa käynnistä. Suosittelemme kuitenkin, että tulisijaa lämmittäessä savukaasuimuri pidetään aina käynnissä, koska se edistää moottorin toimivuutta ja siten estetään myös mahdollista laitteen ylikuumentumista.


Pitkän kokemuksemme mukaan tuotteemme ei kuitenkaan yleensä kärsi sen pienestä käytöstä esim. sähkökatkon aikana. Niinpä olemmekin ohjeistaneet, että tulisijaa voi lämmittää rauhallisesti myös sähkökatkon aikana savukaasuimurin ollessa sammuksissa.


Lue lisää PETE-savukaasuimureista.

 

 

Tulisijaa voi lämmittää rauhallisesti sähkökatkon aikana PETE-savukaasuimurin ollessa sammuksissa. Kokemuksemme mukaan laite ei vaurioidu sen vähäisestä käytöstä sähkökatkon aikaan.