ma-pe 8-17, la 10-15

Tutustu laajentuneeseen tuotevalikoimaamme

Julkaistu: 31.08.2011

Tervetuloa täysin uudistuneeseen PETE-savupiipputuotteiden eKauppaan! Uudistunut eKauppa sisältää suuren määrän uusia tuotteita, ja tuoteryhmiä kuten tiilipiippujen savupellit,  taipuisat hormisaneerausputket, jäykät hormisaneerausputket, tuulen voimalla toimivat vedonparantajat, lasiset tulisijan eduslevyt (=eduslasit) sekä hormisaneerausmassat ja -työvälineet (nähtävillä ainoastaan rekisteröityneille ammattiasiakkaille). Julkaisuhetkellä 1.9.2011erilaisia eKaupasta tilattavia artikkeleita (ammattituotteet mukaan lukien) on tarjolla jo lähes 600 kappaletta.

 
 

Tuotteiden löytyminen on pyritty saamaan eKaupan tuoryhmittelyn avulla selkeäksi. Tuotteiden löytymistä helpottaa lisäksi olennaisesti Etusivun oikeassa yläkulmassa oleva Hae-toiminto, jonka avulla voi etsiä tuotteita tuotenimen tai tuotekoodin avulla. Tarkennettu haku -toiminnolla tuotteet löytyvät nopeasti myös tuoteryhmittäin.

 
 

Tulemme tekemään tuotelisäyksiä ja -päivityksiä eKauppaamme tasaiseen tahtiin syksyn mittaan.  Esimerkiksi saranoilla, lintuverkolla tai jauhemaalauksella varustettavien PETE-piipunhattujen tilaukset onnistuvat toistaiseksi ainoastaan puhelin- tai sähköpostitilauksena. Kyseiset lisävarusteet pyrimme lisäämään eKaupan kautta helposti tilattaviksi  kuitenkin mahdollisimman pian. Kehitämme syksyn mittaan myös tuote-esittelyjä mm. lisäämällä sivustolle uudistuneet, tuotekohtaiset pdf-tuoteselosteet. Panostamme syksyn mittaan lisää myös uusien tuotekuvien ottamiseen. Haluamme, että tuotteidemme korkea tekninen laatu ja viimeistelty ulkonäkö välittyvät ostopäätöstä pohtivalle asikkaalle ruudun välityksellä mahdollisimman selkeästi.

Toivomme ilmoituksia uudistuneen sivustomme/verkkokauppamme sisältämistä mahdollisista bugeista/virheistä sähköpostilla osoitteeseen info@kauhabisnes.fi  otsikolla "Virhe sivustolla PETE.fi" tai yhteydenottolomakkeen kautta. Pidätämme oikeuden oikaista mahdolliset teknisistä tai inhimillisistä syistä tapahtuneet räikeät hintavirheet 1-5 päivän sisällä tilauksen kirjautumisesta järjestelmäämme, ilmoittamalla tästä asiakkaalle sähköpostitse välittömästi asian käytyä ilmi.