ma-pe 8-17, la 10-15

Julkaistu: 23.07.2009

Myymme ensimmäiset 50 kpl nollasarjan PETE-saavukaasuimuria nyt erikoisalennettuun tarjoushintaan, 570 – 625 euroa kappale (sis. alv 22%) kiinnitystavasta riippuen! Hinta sisältää kaikki asennukseen tarvittavat komponentit (myös sähköosat).

PETE-savukaasuimuri on huipputuote savupiipun vedon edistämiseen. Korkealuokkaisten mekaanisten osien lisäksi tuote sisältää pienikulutuksisen (10 W) itävaltalaisen sähkömoottorin, kondensaattorin, hätäkytkimen ja säätimen (saatavilla kaksi säädinvaihtoehtoa: on/off-tyyppinen ja portaaton moottorin kierrosnopeuden säätö).

PETE-savukaasuimuri on todella helppo asentaa ja vaivaton käyttää. Kaikki sähkökytkennät on tehty tehtaalla niin valmiiksi, kuin vain mahdollista on. Tarvitset PETE-savukaasuimurin asentamiseen vain sähköasentajan kytkemään sähköt mukana toimitettavan selkeän kytkentäkaavion mukaisesti ja tarvittavan määrän lisäsähköjohtoa kohteesta riippuen.

PETE-savukaasuimuri on suunniteltu suomalaisiin savupiippuihin. PETE-savukaasuimuria on saatavilla kahta eri kokoa: perinteisiin tiilipiippuihin sekä ½- että kokokiven hormeille, PETE-piipunhattuihin sopivina malleina (malliin CK sekä valmisharkkoihin sopiviin PETE-piipunhattuihin, kuten maxit, Schiedel, Scancore jne.) sekä useimpiin teräsputkipiippuihin.

PETE-savukaasuimurit on valmistettu ruostumattomasta ja haponkestävästä korkean ainevahvuuden teräksestä. Tämän lisäksi PETE-savukaasuimurit on pintakäsitelty polttomaalauksella kestämään kuumia savukaasuja sekä näyttämään ja toimimaan hyvin vielä vuosienkin käytön jälkeen.

Annamme PETE-savukaasuimureille yhden vuoden takuun. Verkkokauppamme viivästyneestä lanseerauksesta johtuen, tilaukset ja yhteydenotot sähköpostilla tai puhelimella: info@kauhabisnes.fi tai 040 571 5403. Pidä kiirettä, sillä tarjous koskee vain ensimmäistä 50 kappaletta ja tämä tarjoushinta ei toistu! Kehotamme vertaamaan hintaa ja tuotetoimituksemme sisältöä (käytetyt materiaalit, sähköt ym.) muihin markkinoilla oleviin ratkaisuihin.

Kuvassa oleva imurikokonaisuus on tarkoitettu kiinnitettäväksi perinteiseen ½-kiven tiilihormiin. Asennus tapahtuu asennusalustan ja kiila-ankkureiden avulla.