ma-pe 8-17, la 10-15

Lue valikoiman laajenemisesta

Julkaistu: 25.01.2021


PETE-savukaasuimureiden tuotevalikoima uudistuu ja laajenee. Uudistuksen valmistuttua Lindfors Finland Oy:n savukaasuimureiden valikoima kattaa yhteensä peräti kuusi mallia erilaisiin vedonparannustarpeisiin.

 

Kotimaisten PETE-savukaasuimureiden tuoteperhe uudistuu ja laajenee vastaamaan suurempaan joukkoon erilaisia vedonparannustarpeita. Jo yli kymmenen vuoden ajan Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla valmistettujen PETE-savukaasuimureiden tuotelinjaa on päivitetty vuosien saatossa muutamaan otteeseen, mutta vuoden 2021 uudistus on yrityksen historiassa kaikkein mittavin. Savukaasuimureiden tuotevalikoiman on määrä kasvaa peräti kuuteen kappaleeseen, joilla pystytään palvelemaan uusia ja kasvaneita käyttötarpeita.

Savukaasuimureista pienin, PETE-savukaasuimuri H200, soveltuu useimpien pientalojen tulisijojen 1/2-kiven savuhormeille. Suurin malli, V315, on taas tarkoitettu ammattilaiskeittiöiden rasvahormeihin.

Kaikki PETE-savukaasuimurit on suunniteltu, valmistettu ja esikytketty Kauhajoella. PETE-savukaasuimureilla on myös kotimaisesta tuotteesta kertova Avainlippu-merkki.

PETE-savukaasuimureiden laajentunut valikoima

PETE-savukaasuimurien uusi mallisto.

 

Lisätietoja

Kristian Lindfors, PETE-savupiipputuotteet, 040 738 7504, kristian@pete.fi


Kauhajokinen Lindfors Finland Oy myy, markkinoi, valmistaa ja valmistuttaa savupiipputuotteita omalla PETE-tuotemerkillään. Vuonna 1989 perustetun yrityksen savupiipputuotteiden valikoimaan kuuluvat savukaasuimureiden lisäksi muun muassa teräspiiput, harkkopiiput, sisäpiiput, hormisaneerausmassat ja -työkalut, tehonuohoustyökalut, savupellit, puhdistusluukut, piipunhatut sekä pellityssarjat – piipusta piippuun. www.pete.fi