ma-pe 8-17, la 10-15

Julkaistu: 15.09.2009

Asiakkaidemme toiveista ja kasvaneesta kysynnästä johtuen PETE-piipunhatun voi tilata jatkossa nyt myös valmiiksi jauhe- eli polttomaalattuna. Katon sävyyn sopiva viimeistelty PETE-piipunhattu kruunaa talosi ulkonäön.

Värivaihtoehtoina ovat suosituimmat Ruukin kattopeltivärit:

  • musta (RR33)
  • tiilenpunainen (RR750)
  • tummanharmaa (RR23)
  • tummanruskea (RR32)


Käytämme samoja värisävyjä myös valmisharkkopiippuihin tarkoitetuissa PETE-pellityssarjoissamme. Voit valita maalauksen lisähintaan verkkokaupassamme valittuasi ensin mieluisimman piipunhattumallin. Uudistuneeseen verkkokauppaamme pääset klikkaamalla Mallisto-linkkiä.

Jauhemaalaus kasvattaa PETE-piipunhattujen ns. vakiopinnoitevalikoiman kuuteen, mukaan lukien aikaisemmin valikoimassamme olleet vaihtoehdot: maalaamaton ruostumattoman teräs ja kupari. Kuparista vaihtoehtoa malli D lukuun ottamatta, käytämme PETE-piipunhattujen ainoana valmistusmateriaalina - myös maalatuissa malleissa – yrityksemme 20 toimintavuoden aikana hyväksi toteamaamme ruostumatonta terästä.

Raaka-ainetoimittajiemme mukaan käyttämämme ferriittisen ruostumattoman teräksen elinkaari ja ominaisuudet paranevat entisestään suojaavan jauhemaalikerroksen ansiosta.