ma-pe 8-17, la 10-15

Hormisaneerausmassa on valmistettu Suomessa

Julkaistu: 26.10.2017


Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt kauhajokelaisen Lindfors Finland Oy:n PETE Strong -hormisaneerausmassalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. PETE Strong on savu- ja ilmahormien tiivistämiseen tarkoitettu saneerausmassa.

► Lue lisää tuotteesta


Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

– Halusimme kehittää hormisaneerausmassan vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin, jolloin oli luonnollista myös valmistaa tuote kotimaassa. Lähellä tuotettu tuote on laadultaan varma ja turvallinen. Meillä täällä pohjoisessa on täysi ymmärrys siitä, mitä hormisaneerausmassalta vaaditaan puulämmitteisten tulisijojen vuotavissa ja huonokuntoisissa savuhormeissa. Kotimaisuudella on meille ja asiakkaillemme suuri merkitys. Yritysasiakkaamme tarjoavat kuluttajille suomalaista työtä, jolloin kotimaisen hormisaneerausmassan käyttö on myös heille keino erottautua, PETE-savupiipputuotteiden myynti- ja markkinointipäällikkö Kati Lindfors kertoo.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 86 prosenttia suomalaisista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Vastaajista suurin osa (57 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

– Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista kuluttajille ja asiakkaille, Reetta Mentu kertoo.


Lisätietoja

Kati Lindfors, Myynti- ja markkinointipäällikkö, PETE-savupiipputuotteet / Lindfors Finland Oy,
040 530 4625, kati@pete.fi
Reetta Mentu, Markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi


Lindfors Finland Oy kauhajokelainen vuonna 1989 perustettu perheyritys, joka käyttää savupiipputuotteidensa markkinoinnissa rekisteröityä PETE-tuotemerkkiä. Yrityksen tarjoama savupiipputuotteiden valikoima on Suomen kattavin. Siihen kuuluvat mm. laadukkaat teräs- ja harkkopiiput, savukaasuimurit, piipunhatut, pellityssarjat, savupellit sekä hormisaneeraustuotteet – piipusta piippuun. www.pete.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja verkkopalveluita. Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 3500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi