ma-pe 8-17, la 10-15

Haemme asentajaa Länsi-Suomen alueelle

Julkaistu: 22.08.2022

 

Tehtävänäsi on vastata PETE-savupiipputuotteiden asentamisesta Länsi-Suomen alueella. Asiakaskuntamme koostuu erityisesti yksityisasiakkaista, mutta myös taloyhtiöistä ja julkisen sektorin toimijoista. Toimit PETE-hormisaneeraustuotteidemme ja -valmispiippujemme asentamisessa osana tiimiämme. Vastaat osaltasi sovittujen urakoiden toteutuksesta sovitun mukaisesti vastuualueellasi. Työsi on liikkuvaa ja työkuorma vaihtelevaa. Tämä mahdollistaa asennustoiminnan harjoittamisen myös sivutoimisesti.

 

Toivomme, että sinulla on oma yritys tai voit toimia kevyt yrittäjä -mallilla. Menestyäksesi tehtävässä olet tarkka ja rehellinen, itseohjautuva ja energinen, ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot. Et myöskään pelkää katolla työskentelyä. Rakennus- tai LVI-alan kokemus erityisesti tulisijojen ja savupiippujen parista katsotaan eduiksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Pääset edustamaan laadukkaita ja hyvämaineisia PETE-tuotteita kehittyvässä yrityksessämme.
Lisätietoa tehtävästä antaa Kristian Lindfors, puh. 040 738 7504. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@pete.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Olemme savu- ja ilmanvaihtohormeihin sekä niiden varustelutuotteisiin keskittynyt kauhajokelainen vuonna 1989 perustettu perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat teräs- ja harkkohormit, sisäpiiput, taipuisat ilmanvaihtokanavat, vedonparantajat, savukaasuimurit, piipunhatut, piipunpellitykset, savupellit, hormisaneeraustuotteet ja tehonuohoustyökalut - piipusta piippuun.