ma-pe 8-17, la 10-15

Julkaistu: 03.04.2011

20110404

Ensimmäinen Hormisaneeraaja-koulutus järjestettiin Kauhajoella Kauhabisnes Oy:n toimitiloissa 30.3.2011 aikuiskoulutuksena yhteistyössä Suupohjan ammatti-instituutin kanssa. Kurssin suorittaneet saivat lisääntyneen tietotaidon lisäksi koulutuksen lopuksi Suupohjan ammatti-instituutin myöntämän Hormisaneeraaja-diplomin.

Seuraavan kerran Hormisaneeraaja-koulutus järjestetään Kauhajoella 26.4.2011, ja kurssille otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta alan ammattilaista. Huhtikuun koulutuksessa ei ole enää valitettavasti vapaita paikkoja, mutta toukokuun koulutuksesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä pikaisesti yritykseemme. Lisätietoja toukokuun koulutuksen tarkasta ohjelmasta ja kurssimaksusta tulossa lähiviikkoina.

Saneerauskoulutuksen pääpaino säilyy jatkossakin hormin liukuvalussa (massaus) ns. ilmapallomenetelmällä, jonka on kehittänyt ruotsalainen yhteistyökumppanimme Landy Vent International Ab. Landy Ventin saneeraustuotteilla on jo yli 400 aktiivista ammattilaisasiakasta Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Landy Vent on markkinoiden suurin saneeraustuotteiden toimittaja Ruotsissa ja Norjassa.