Rst, 1/2-kiven tiilihormiin (150x150mm)

Uuteen tai saneerattavaan hormiin

TuotekoodiSP-40

TuoteryhmäSavupellit

EAN6430041030591

LVI-numero 8419100

Varastosaldo

Saatavilla

127,00 €

Hinta (alv. 24%.):

127,00

kpl


Kaksi käyttötarkoitusta samassa tuotteessa! Savupelti PETE 40 on sekä uuden muurattavan tiilipiipun savupelti että vanhan tiilipiipun saneerauspelti. Voit käyttää tuotetta sellaisenaan uudessa muurattavassa 1/2-kiven tiilihormissa tai ottaa pellin saneerauskäyttöön kääntämällä tuotteen ylä- ja alapuolella olevat siivekkeet irti ja levittämällä tuotteen kehyksen reunoissa olevia tarttujia, jolloin ne ottavat hyvin kiinni muurauslaastiin.

 

Savupelti PETE 40 on savupiipun hormikanavan sulkupelti, joka on tarkoitettu asennettavaksi uuteen tai saneerattavaan 1/2-kiven tiilihormiin (päästä tai sivusta), jolloin savupellin teräksinen runko jää muuraussauman (12 mm) sisälle. PETE-savupellin 2-osainen, kasettimainen rakenne mahdollistaa savupellin nokisten ja likaisten sulkupeltien pysymisen piilossa savupiipun sisällä myös savupellin liikkeen ääriasennoissa. PETE-savupellin sulkupellit ovat myös helposti irrotettavissa puhdistuksen ajaksi.

 

PETE-savupellit valmistetaan ammattitaidolla raaka-ainevalmistajien suosittelemasta haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän ja huoltovapaan käytön. PETE-savupellit suunnitellaan ja valmistetaan Suomen rakentamismääräysten ja ohjeiden mukaisesti.

 

Tuotepakkaus sisältää savupellin, valkoisen etulevyn, pallonupin savupellin varteen, kupukantaiset ruuvit sekä asennusohjeen.

Soveltuvuus: hormiaukolle 150 x 150 mm

Kehyksen ulkomitat: L180 x P290 x K12 mm

Materiaali: haponkestävä, ruostumaton teräs

Turvallinen verkkokauppa

Luotettava toimija jo vuodesta 1989

Kilpailukykyiset hinnat

Monipuoliset maksutavat

Nopeat toimitukset

Kaikkialle Suomeen

Myös mittojen mukaan

Asiakkaan tarpeet huomioiden

Tuotekehitys

Oma suunnittelu ja valmistus