ma-pe 8-17, la 10-15

PETE-savukaasuimurin huolto
 

PETE-savukaasuimuri on hyvin huoltovapaa tuote. Laitteen säännöllinen puhdistus kuitenkin lisää tuotteen käyttöikää. Tutustu ohjeistukseemme tuotteen huollosta ja puhdistuksesta!

Puhdistus nuohouksen yhteydessä
 

Laitteen siipipyörä ja ulkokuoren rei'itys on syytä puhdistuttaa vähintään lakimääräisten nuohousten yhteydessä (omakotitalot kerran vuodessa ja vapaa-ajanasunnot 3 vuoden välein). Laitteen jännite on kytkettävä pois turvakytkimestä ennen puhdistusta. PETE-savukaasuimuri on aina saranoitu, mikä helpottaa sekä hormin että savukaasuimurin puhdistusta.
 

Takuuhuolto
 

PETE-savukaasuimureille myönnetään sähkölaitteille normaali kahden (2) vuoden laitetakuu. Käytännössä moottorin laskennallinen käyttöikä on moottoritoimittajan mukaan yli 10 vuotta, kun laitetta käytetään tuotekortin ohjeiden mukaisesti. Takuun voimassaoloaikana ilmenneet laiteviat huollamme luonnollisesti ilman kulua. Jos tuotteessa ilmenee vikaa, soita asiakaspalveluumme p. (06) 231 5396 tai lähetä meille sähköpostia info@pete.fi tarkempien ohjeiden saamiseksi.
 

Huolto takuuajan päätyttyä
 

Savukaasuimurin lähestyessä 10 vuoden ikää, voi tuotteeseen tulla huoltotarpeita. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme/tuotetukeemme, jolloin annamme arviomme vian syystä ja mahdollisista huoltotarpeista. Myymme PETE-savukaasuimurin kondensaattoria varaosana 25 € hintaan + toimituskulu 10 €. Kondensaattori sijaitsee PETE-savukaasuimurissa kannen alla ja se on helposti vaihdettavissa uuteen. Mahdollisten muiden vikojen kuten esim. moottorivian sattuessa otamme laitteen huoltoon tehtaallemme. Tehtaallamme suoritetun huollon hinta-arvio on huollon laajuudesta riippuen n. 100 - 350 € + toimituskulut 35 € (sis. alv. 24%).